Posted in Hvordan musikken påvirker

Samfunnet åpnet – tid for å planlegge festivalene

Samfunnet åpnet – tid for å planlegge festivalene Posted on 14th november 2021

Nå har samfunnet åpnet opp igjen og vi håper myndighetene har kontroll på dette fæle viruset. Vi kan samles på utesteder og igjen gå på konserter. Slik det ser ut nå kan vi kanskje dra på festival slik vi var vant til helt fram til 2019. Så kom pandemien og alt ble snudd på hodet.

Europa ligger for dine føtter, og her kommer det flere store festivaler til neste år. Hvor mange skal du få med deg? Det kan godt hende du må gjøre tiltak du ikke måtte før pandemien, men vi er ganske sikre på at det blir helt ellevilt å få tilbake de berømte festivalene.

Europas beste festivaler

Vil du på festival til neste år, så kan du starte med en interrail billett. Her får du tilgang til fritt tog-valg over hele Europa. Togene er ikke slik som i Norge, uten service og sanitærforhold. Så her får man utsøkt komfort til en lav pris. Men du vil få med deg byer og severdigheter også. Flere bruker nettavisen.no for å finne en sikker finansiering, slik at drømmen kan settes i gang nå. Her er noen av de største festivalene i Europa:

  • Rock am Ring 3-5. juni
  • Glastonbury 22-26. juni
  • Roskilde 26 juni – 3. juli
  • Tomorrowland 22-31 juli

Det er ventet at 40 millioner mennesker skal overvære over 1200 musikkfestivaler i Europa neste år. Altså mye mennesker samlet til fest og moro.

Hvorfor finansiere festivalsommeren med forbrukslån

Det er mange grunner til å kjøpe festivalpassene nå. En ting er jo selvfølgelig at de er tilgjengelige nå, slik at du slipper å risikere å kjøpe svartebørs billetter til skyhøy pris. Dessuten må du begynne å legge kabalen om reiseruten. Alle festivalene vil du nok ikke kunne delta på, men kanskje du får med deg favorittene.

Du må legge opp en reiseplan samtidig som du må finne ut om du skal overnatte på toget, på hotell eller et herberge. Dessuten kan du allerede nå bestille billetter til severdigheter og utflukter. Selv om det ikke er klart ennå, så kan kjøp av billetter i god tid gi stor rabatt.

Men en interrail ferie vil koste en del. Vi kan ikke si akkurat hvor mye du tenker å bruke, men ved å kjøpe på forskudd vil man spare i det lange løp. Det er mye enklere å forberede seg til sommeren da man rett og slett får bedre oversikt.

magnetism