Posted in Hvordan musikken påvirker

Kan brystimplantat gjøre deg mer selvsikker på scenen?

Kan brystimplantat gjøre deg mer selvsikker på scenen? Posted on 18th november 2022

Noen artister virker som de er født til å være på en scene, men for andre kan det å stå på scenen være både skremmende og ubehagelig. Kanskje artisten er vant til å sitte hjemme foran PC-en og lage musikken der. Da kan det være veldig rart å plutselig stå foran publikum, spesielt dersom man er litt sjenert. Kan det hjelpe å fikse på utseendet, eller handler det mer om det psykiske?

Framstå på sitt beste

På en scene vil de fleste artister gjerne vise seg fra sin beste side. Ja, et finnes artister som bevisst er litt lurvete og frynsete i kantene, men de fleste vil gjerne kle seg fint. Kvinnelige artister er gjerne også opptatt av hår og sminke, og når man vet man ser bra ut, er det lettere å finne selvtillit. Det samme kan gjelde for kroppen, spesielt dersom man er litt usikker. Brystimplantat fra motiva norge vil ikke gjøre noen til en bedre artist, men hvis artisten føler seg uvel med egne bryster, kan brystimplantater gjøre en forskjell for den generelle selvtilliten. Det er ikke alle kvinner som har naturlig store bryster, mens andre føler at de har altfor store bryster. Kanskje brystene til og med har ulik størrelse, og alt dette kan gi komplekser. En brystkorreksjon fra motiva norge er en trygg operasjon og man kommer raskt tilbake til hverdagslivet igjen. Kanskje operasjonen kan gjøres mens nye sanger blir til, slik at man får ro mens kroppen kommer seg.

Forventinger

Det er dessverre ofte andre forventninger til kvinnelige artister enn til mannlige. Kvinner er forventet å kle seg finere, kanskje også med mer tettsittende plagg, og da er det viktig å føle seg vel med den kroppen man har. Du trenger ikke nødvendigvis å være tynn og spinkel for å være en god artist, men du må være trygg i den kroppen du har. Selvtillit vises på scenen, og mangel på selvtillit vil også vises. Dersom en artist føler seg utrygg på seg selv, vil det neppe bli en bra konsert, verken for artisten eller for publikum.

Tren med en coach

For nye artister kan det hjelpe med en coach som deler triksene som skaper en god sceneopptreden. De fleste nye artister får heldigvis starte på relativt små scener, og blir sjelden kastet ut foran ti tusen skrikende fans. Ved å starte i det små, kan man gradvis bygge opp selvtilliten på scenen. Motiva norge tilbyr ingen scenetrening for artister, men dersom du har komplekser angående brystene dine, kan de kanskje hjelpe deg til å føle deg bedre. Du får både god konsultasjon og oppfølging etterpå, og du får mange tips til hvordan du trener opp kroppen igjen etterpå, for det på skje gradvis. Motiva hjelper både artister og helt vanlige folk, for det er selvsagt ikke bare kjendiser og sangere som gjerne vil bli mer selvsikre og føle seg mer vel i egen kropp. Men hvis man skal stå på en scene, vil usikkerheten skinne gjennom mye tydeligere, og da er det viktig å gjøre alt man kan for å bygge opp god selvtillit.

magnetism