Posted in Hvordan musikken påvirker

Musikk i en hektisk arbeidshverdag i bilen

Musikk i en hektisk arbeidshverdag i bilen Posted on 22nd august 2023

Er du glad i å høre på musikk mens du kjører? Det er du ikke alene om! Mange hører på musikk eller lydbøker i bilen, også de som tilbringer store deler av arbeidsdagen på fire hjul. Men visste du at musikk også kan ha en effekt på hvor produktiv du er gjennom dagen?

Musikk påvirker produktivitet

Studier viser at musikk kan gi økt produktivitet fordi det stimulerer dopaminproduksjonen i hjernen. Det gjelder imidlertid å velge riktig musikk, som ikke distraherer deg fra arbeidet.

Bli organisert

Som musikk, kan et godt system som for eksempel Work System gjøre arbeidsdagen din lettere. Det er nemlig ikke bare musikk som har en effekt på produktiviteten til deg som tilbringer store deler av arbeidsdagen i en bil – innredning kan også spille en rolle. Jo mer organisert bilen og utstyret i bilen er, jo lettere er det å finne ting. For produktivitet gjelder det nemlig å velge riktig arbeidsverktøy for at arbeidshverdagen i bilen skal bli så enkel som mulig.

Kombiner riktig innredning og riktig musikk

Kunsten til å gjøre arbeidsdagen mest mulig effektiv er å velge riktig innredning til bilen, slik at utstyret blir enkelt å finne og rydde på plass – og å velge riktig musikk å ha på øret mens du jobber.

magnetism