Posted in Hvordan musikken påvirker

Tre tips som forbedrer konsertopplevelsen

Tre tips som forbedrer konsertopplevelsen Posted on 5th august 2021

Så du har endelig klart å få tak i billetter til å se favorittartisten din live, men det er kanskje en stund siden sist du var på konsert, og nå lurer du på hva som skal til for å få mest ut av opplevelsen. Fortvil ikke, vi har satt opp noen enkle tips som vil gi deg en heidundrende festkveld du sent vil glemme.

1. Kom i tide

Hvis du vurderer å ankomme konserten fasjonabelt sent, så vil vi med engang fraråde dette. Du kan ende opp med å bruke masse tid på å finne parkering, eller du kan risikere å måtte stå i kø for å komme inn i konsertarenaen. Vi kan av selvopplevd erfaring, garantere at lite er så kjipt som å stå i kø, mens du hører den ene favorittsangen etter den andre spilles i det fjerne. Vi anbefaler derfor at du heller kommer tidlig, finner deg til rette, kanskje kjøper litt drikke, og starter festen litt tidligere.

2. Kjenn til sangene

Hvis du skal se et band du nettopp har oppdaget, eller du blir med bestevennene dine på deres favorittband, så bør du absolutt vurdere å høre gjennom katalogen til dette bandet på Spotify et par ganger, før konserten starter. Lær deg i hvert fall de mest populære låtene, kvelden vil bli mye morsommere hvis du kan delta på sangene.

3. Film opplevelsen

Lite er så irriterende som han fyren som skal leke kameramann rett foran deg med en svær iPad, i den intensjon om å filme konsertens samtlige 127 minutter. Likevel anbefaler vi å filme noen snutter her og der, slik at du i ettertid kan se på videoene og huske tilbake til den kvelden du koste deg halvt ihjel. Husk også at det kan bli litt hopping og dulting på konsert, og det vil derfor være lurt å sikre mobilen din med beskyttelse fra https://billigmobilbeskyttelse.no/huawei-p20-lite/ før du begynner å filme.

magnetism