Posted in Hvordan musikken påvirker

Innred musikkrommet etter din favorittsjanger

Innred musikkrommet etter din favorittsjanger Posted on 5th august 2021

Alle musikere trenger en plass hvor de kan puste ut, og utforske den musikalske stemmen sin. Uansett om man vil tromme litt eller lage nye remikser på PC-en, vil et musikkrom være den perfekte plassen for deg. Her kan du finne din kreative flow, og jamme med venner. Likevel er noen musikere mindre entusiastiske enn andre når det kommer til å innrede sitt eget musikkrom. Kanskje er det for vanskelig å vite hvor man skal starte. Derfor ønsket vi å gi deg noen tips for å hjelpe deg på veien—og med din favorittsjanger som inspirasjon.

1. Jazz – rødt, stilig og dempet

Hver gang jazzscenen på 1920-tallet blir framstilt i en film vises et rom fylt med latter og god stemning, med røde gardiner, små bord, og akkurat nok lys for å se hverandre. Sannheten er at dette er akkurat hvordan den tidsperioden var, så om du ønsker et musikkrom som gir god stemning bli inspirert av jazzen.

2. Hiphop – mørkt, men kreativt

Hiphop er en sjanger som har røtter fra gatekultur i New York. Rap, streetdance og graffiti er alle deler av hiphop-kulturen. Et musikkrom inspirert av denne musikalske sjangeren burde ha vegger med kule og fargerike tegninger, høyttalere og store grå tepper. I tillegg er svart og hvit det beste fargevalget, fordi det er både tøft og enkelt å jobbe med.

3. Rock – plakater og gitarer på veggen

Hvis du ønsker at musikkrommet ditt skal være inspirert av rocken er det på tide å henge gitarene dine på veggen. Det finnes mange ulike retninger innen rock, fra punk til alternativ, så finn fargene du assosierer mest med din favoritt.

4. Pop – minimalistisk med pop av farger

Pop er sjangeren dagens yngre generasjon hører mest på. Likevel betyr det ikke at det er mange eldre musikere som liker sjangeren også. La møblene dine være på den minimalistiske siden, men husk å bruk noen kule aksent farger.

magnetism