Posted in Hvordan musikken påvirker

Gøy med musikk i bilen

Gøy med musikk i bilen Posted on 25th juli 2021

Ingenting er gøyere enn å henge sammen med venner i bilen og jamme til radioen. Føler du at du ikke har vært sammen med vennene dine i det siste, burde du invitere dem til en morsom biltur på veien. Dere kan snakke om gamle fortellinger, komiske historier og nylige hendelser—med musikk i bakgrunnen. Eller kanskje vil dere ta på en CD og slappe av. Uansett hva dere velger å gjøre på turen er det mye gøy man kan ha med musikk, og vi ønsker å fortelle deg hvordan.

Ha nok bensin eller strøm

Før du begynner å kjøre er det lurt å sjekke tanken eller strømmen på bilen. Dette er selvfølgelig ikke så viktig hvis bilturen kommer til å være relativt kort. Hvis du ikke ønsker å ødelegge stemningen ved å stoppe på en stasjon i løpet av turen derimot, burde du gjøre forberedelser. Det kan man gjøre ved å fylle på bensin eller bruke en kostnadseffektiv hjemmelader, for eksempel en moderne Easee ladeboks, på forhånd. Etter at alt er klart er det på tide å rocke.

Finn gamle CD-er

Selv om CD-er har blitt erstattet med strømmetjenester som Spotify, er det noe nostalgisk med å putte på et album du aldri har hørt om. Ofte finner man CD-er liggende i garasjen eller på loftet, som foreldrene dine pleide å høre på i sin tid. Om du ikke eier noen disker har sannsynligvis en av vennene dine noen. Og hvis ikke en eneste venn av deg eier en CD, kan dere alltid kjøre til en bruktbutikk. Der kan man finne mange musikalske juveler fra en rekke tidsperioder.

Syng karaoke

En av de latterligste tingene man kan gjøre under en biltur sammen med venner, er å synge til sangene som kommer på. Man kan finne mange videoer hvor kamerater synger i bilen. Et kjent eksempel er «Carpool Karaoke», som er et show av James Cordon der musikere og kjendiser blir invitert til å synge karaoke sammen med han. Mest sannsynlig er få av dere egentlige sangere, og da vil bilen som et resultat bli fylt med stemmer som ligner ødelagte skrik. Dette gir bare turen en god stemning, og kan endre opplevelsen fra en 6-er til en 10-er. Kanskje kan dere også lage ulike utfordringer?

Diskuter om musikk

I musikkverdenen får man nyheter fra alle kanter. Hvilken kule album har nylig kommet ut? Hvem vant under den siste Grammy-utdelingen? Hva har den artisten gjort i det siste? Følger man med på musikkindustrien og indiescenen er det altså ikke mulig å gå tom for ting å snakke om. Andre ting dere kan snakke om er nye artister dere har funnet, og hvilken sanger som er på repeat. Og hvis dere virkelig ikke har noe å snakke om kan dere heller bare være stille og høre på musikken.

magnetism