Posted in Hvordan musikken påvirker

Hvordan lage en utrolig bra spilleliste

Hvordan lage en utrolig bra spilleliste Posted on 8th juni 2021

Det å lage spillelister er nok ikke like trendy som det var før, men vi anbefaler deg å prøve å få det på moten igjen, hvordan skal du gjøre det? Les denne artikkelen, så får du vite våre tips for å lage en skikkelig bra spilleliste!

Ta deg tid

Finn ut hva slags humør du vil at spillelisten skal få deg i. Skal den brukes til fest eller hverdags? Skal den brukes hjemme eller når du er ute på tur? Det finnes så mange anledninger der du kan bruke spillelister, så det lønner seg å lage noen forskjellige varianter. Kanskje du kan ha nyere og eldre spillelister?

Lag en setliste

Har du vært på en konsert som du likte utrolig godt? Da anbefaler vi deg å lage en setliste. Dette kan du gjøre ved å finne  setlister fra den konserten du var på på denne nettsiden. Det gjør at du kan leve deg tilbake til denne konserten igjen og igjen. Om du er ekstra heldig så kan det jo også være at du finner noen liveopptak fra konserten du var på.

Lag spillelister i gave

Noe som er ganske kult, er at folk pleide å lage spillelister til hverandre i gave før. Dette gjorde de enten ved å brenne CDer eller å tape det inn på kassett. Nå kan du jo lage det på din streamingtjeneste, men noe vi anbefaler deg er å sjekke ut tjenester der du kan få sangene brent inn på en vinyl. Da kan den du gir gaven til ha en fysisk kopi av spillelisten. Dette er en type gave man bare ikke glemmer!

Vi håper at du har fått litt inspirasjon og lyst til å lage enda noen flere spillelister. Det er jo gøy for deg selv og ikke minst for deg andre rundt deg!

magnetism